HOROSCOP
Horoscop zilnic , saptamanal , lunar , anual , compatibilitati zodii , zodiac chinezesc , zodiac indian , informatii despre zodii si zodiace , numeralogie , chiromantie , tarot , rune , magie si vrajitorie , fenomene paranormale , ocultism , astrologie vedica , ascendent si calcul ascendent , totul despre influenta astrelor asupra noastra
Lista Forumurilor Pe Tematici
HOROSCOP | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HOROSCOP

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 din Calarasi
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
HOROSCOP / ZODIA VARSATORULUI / DESCRIEREA ZODIEI VARSATOR  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zoso
ASTROLOG

Din: Globul de Cristal
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 0
VARSATOR * ZODIA VARSATORULUI

Alte nume: AQUARIUS (in limba latina, preluat si in limba engleza)
Perioada     20 ianuarie - 18 februarie

Simbolul zodiei     Ideograma semnului zodiacal sugereaza valurile apei varsate din ulciorul omului; cele doua linii, ale fizicului si metafizicului, care nu se ating niciodata.
Descrierea zodiei    

Zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta URANUS, planeta care sporeste inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, egoismul.
Varsatorul da nastere ideilor avansate, moderne, neobisnuite, solutiilor radicale, chiar imposibile, dorintei imense spre libertate si deplina independenta. Varsatorul este tipul omului liber, modern, care nu accepta nici o constrangere, tipul omului timpurilor viitoare, a avangardistului, a celui cu un pas înaintea tuturora, cu o scanteie mai altfel decat semenii sai. Prietenia Varsatorului este atat de puternica si de ampla, încat se poate extinde asupra întregii omeniri, deci acesta ar putea fi persoana cea mai potrivita pentru a se apropia de cei care au nevoie de un ajutor. Este original prin excelenta, original pana la excentricitate. Varsatorul deschide orizonturi largi catre ziua de maine, nascand utopii, mari revolutii personale, reprezentantul Varsatorului dorind în primul rand o mare transformare a sa si a lumii în care traieslte, cautand sa o faca mereu mai buna. Este simbolul fraternitatii si egalitatii dintre oameni, a cunoasterii lumii, a extinderii perspectivelor. Varsatorul cauta adevarul prin cunoastere cat mai larga. Are principii puternice si un dezvoltat simt al altruismului, este un intelectual din fire si un neconventional prin definitie, cautand o permanenta legatura cu lumea.

Compatibilitate cu alte zodii    

EXCELENTA (100%) - Varsator, Gemeni, Balanta
BUNA (80%) - Berbec, Sagetator
DELICATA, RISCANTA (60%) - Taur, Scorpion
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Leu
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Fecioara, Rac
NERECOMANDABIL (10%) - Pesti, Capricorn

Calitatile zodiei    

revolutie, altruism, originalitate, univers si universalitate, inventie, nou, ritm, viteza, viitor, modernism, observare, cunoastere, viitor, perspective, modernism, spatiu, extravaganta, inventie, simpatie, ingeniozitate, simtul umorului, prietenie, sociabilitate, colaborare, cooperare, schimbare, spirit liber, indepedenta

Defectele zodiei     utopie, idealism, graba, schimbare brusca, impetuozitate, imprevizibilitate, excentricitate, lipsa de rabdare

Verbul caracteristic      A CUNOASTE

Motto-ul zodiei     "Devin din ce in ce mai clar si spontan in orice domeniu si ma dedic din ce in ce mai mult nevoilor fiintei mele interioare."

Ziua caracterstica     SAMBATA

Planeta guvernatoare     URANUS

Metalul caracteristic     plumb

Culorile energizante     albastru deschis, bleu ciel

Numerele norocoase     4, 8

Simtul cel mai dezvoltat:     auzul

Varsta specifica:     copilaria

Perioada din zi caracteristica:     zorii, dimineata

Anotimpul caracteristic:     primavara

Punctul cardinal caracteristic:     estul

Pietrele caracteristice    

Agata de muschi, Acvamarin, Ametist, Chihlimbar, Crisopraz, Fluorina, Granat, Hematit, Hiacint, Jasp, Lapis Lazuli, Obsidian albastru, Ochi de soim, Onix, Opal, Safir, Topaz, Turcoaz, Zircon. Talisman norocos: Granat, Hiacint. Recomandabil:  PIETRE BLEU-CIEL

CUM IUBESTE VARSATORUL?


VARSATORUL este mai mult un prieten si un tovaras de drum decat un iubit. Doreste sa-si pastreze independenta si de aceea nu se ancoreaza prea puternic. Asteapta mult de la partener, avand tendinta de a-si aseza partenerul pe un piedestal inalt. Isi da seama imediat de caracterul unei persoane, deoarece nu se lasa furat de aparente. Intra repede in legatura cu strainii si le castiga simpatia. Abordeaza dragostea mai mult din punct de vedere rational, incercând sa combine ambele niveluri, lasandu-se condus de stimulente mentale. Ar putea avea inclinatii spre flirt, indecizie, sa traiasca pe doua planuri simultan, preferand mai mult aventurile in locul angajamentelor. Totusi stie sa faca juraminte de loialitate daca va gasi un interlocutor cu o dispozitie senina, pasionat la fel ca si el.

Este un partener original, modern, amical si detasat, un partener care iti poate deschide portile viitorului. Cu el poti impartasi experiente spirituale sau cel putin interese intelectuale cu totul aparte. O mare nevoie de independenta marcheaza aceasta unire. Pentru a ajunge la sufletul lui, trebuie sa te inflitrezi in anturajul lui de prieteni, intr-o organizatie sau asociatie. Cauta un partener fidel, care sa va fie in acelasi timp si un bun prieten. Are nevoie de independenta. Pentru Varsatori, exista posibilitatea de a lucra la un moment dat cu un prieten care sa ii devina mai apoi partener de viata. Adeseori doreste sa isi realizeze proiectele impreuna cu partenerul. In general nu primeste atata iubire cata ofera. Isi exprima sentimentele intr-un mod original, greu de inteles uneori. Chiar si in dragoste incearca sa inventeze mereu ceva nou, nemaivazut. Este amabil, tolerant, serviabil, simpatic in relatia cu partenerul.

Pentru a-l cuceri, e de ajuns sa ai o doza cat de mica de originalitate care sa-i atraga atentia, deci nu fi niciodata la fel ca toata lumea. Un dram de nebunie nu strica. Mergeti impreuna la filme SF, urmariti emisiuni la televizor, inchiriati casete video, visati impreuna cu ochii deschisi, chiar daca dati nastere la utopii. Il atrag discutiile in contradictoriu, deci nu lua contradictiile ca un afront personal, ci ca o modalitate de a-i starni interesul asupra ta. Ii place sa discute despre calculatoare, avioane, spatiu, cosmos, astronautica, internet, inventii ultrmoderne, organizatii internationale, cinema, univers, viitor, frati, prieteni, moda, masini. Aviatia, parapsihologia, politica, astrologia, informatica, electronica, stiinta de ultima ora pot fi subiecte favorite pentru un Varsator. O plimbare in viteza cu masina sau cu motocicleta, in care sa simta puternic spiritul sau independent desfasurandu-se dar si vantul suflandu-i prin par, o seara cu prietenii, un film politic, SF, o comedie sau unul pe teme stiintifice, un documentar pe Discovery sau o discutie despre viitorul planetei pot fi un bun inceput pentru o seara in doi. Scoate-i in evidenta valoarea, pentru ca ii place sa i se recunoasca meritele, modestia nefiindu-i deloc caracteristica. Nu-i impune reguli si conventii, pentru ca se va simti cobnstrans si s-ar putea sa isi piarda interesul pentru tine. Este adeptul noului si al schimbarilor.

Este vesel si optimist, incercand sa te molipseasca deci si pe tine, asa ca nu-i arata niciodata o fata imbufnata si trista. Nu-i impune o viata singuratica sau izolata, nu-l lega numai de tine, pentru ca iubeste libertatea si societatea. Numarul 2 nu inseamna prea mult pentru el, ci doar lumea, universalitatea, umanitatea. Ii plac surprizele si schimbarea, de aceea trebuie sa te schimbi din mers daca vre sa-i stai alaturi. Tu trebuie sa fii cel care se schimba, nu el. Este foarte fidel, oferind sprijin partenerului tau, deci nu ezita sa-i ceri ajutorul la nevoie. Va face totul pentru tine.

Ii plac locurile modern decorate, luminate spatioase, asa ca nu-l obliga sa intre intr-o casa veche, intr-un castel medieval, intr-un spatiu de inceput de secol. Cand vizitati un oras, nu te grabi sa ajungi mai intai la reperele turistice istorice, ci vizitati mai intai centrul nou, modern al acelui loc. Atras de inventiile de ultima ora, si-ar putea manifesta sexualitatea si la nivel virtual, prin internet. Daca se poate pastrati legatura foarte des prin telefon sau email, mai mult decat prin scrisori sau alte mijloace demodate de comunicatie. Rasfoiti impreuna reviste de stiinta si tehnica, impartasiti experiente psihice intense, plimbati-va impreuna cu trenul sau avionul, frecventati diverse cluburi sau asociatii (inclusiv umanitare sau caritabile), accepta-i atitudinea deschisa spre toti, deci nu fi posesiv cu un Varsator. Daca are libertate si planuri de viitor, un Varsator este cel mai fericit.




Celebritati ale zodiei :    Shakira, Jules Verne, Bob Marley, Ronald Reagan, Jack Lemmon, Ion Luca Caragiale, Charles Darwin, Mozart, Florin Piersic, Phil Collins
Alimente    

Are nevoie de elemente usoare, produse obtinute artificial, fructe, ceaiuri din frunze si fructe, carne de pasare, carne din zona membrelor inferioare ale unor animale (picior de pui etc), cruditati, mancare fara foc.

Cadouri preferate :   

Articole pentru computer, electrocasnice, aparat foto, album foto, camera video, bilete la film, articole pentru masina, horoscop personal, carti SF, carti sau cursuri de yoga, articole naturiste, articole cu tenta spirituala, walkman, telefon, aparatura audio-video, casti audio, telefon, microfon, reportofon, casetofon, software, cd-uri, articole pentru computer, birotica, televizor, aparat de radio, telescop, atlas astronomic, vestimentatie hippie sau non-conformista, abonament pentru internet, bilete de calatorie in strainatate, bilet de avion, bilet de tren, invitatie la un restaurant ultra-modern, sosete, jambiere, ciorapi fini, parfumuri aerisite, lejere, fresh, articole artificiale, sintetice, articole de incaltaminte, clopotei, muzica moderna, ritmata sau electronica, obiecte neobisnuite, vestimentatie in nuante de bleu, indigo, violet, galben deschis, obiecte din plumb, articole ce reprezinta pasari, insecte, betisoare, parfumuri sau esente de levantica, mir, pin, violeta, bijuterii sau obiecte din metalul si pietrele semi-pretioase caracteristice.

Vestimentatie    

Se imbraca tinereste si intotdeana ultra-modern, in pas cu timpurile. Prefera hainele sport, lejere, proaspete, si le place sa iasa cu ceva in evidenta. Femeile doresc sa isi expuna picioarele, deci vor purta fuste scurte, pantaloni scurti sau mulati pe gamba si ciorapi foarte fini, care le scot in evidenta forma piciorului. Barbatii vor fi mai mult adeptii sport, cu blugi, tricouri, camasi moderne. Se imbraca intotdeauna original, deci atrag atentia prin macar un accesoriu vestimentar mai aparte. Se imbraca indraznet, deci lumea trebuie sa se astepte la cele mai ciudate combinatii vestimentare asupra lor, cum ar fi de exemplu fusta si pantaloni in acelasi timp. Apreciaza tesaturile supraelastice, deci nu sunt adeptii tesaturilor naturale. Le place sa adopte moda straina, deci vor fi mereu la curent cu revistele de moda din alte parti. Se uita la televizor si incearca sa imite ceea ce poarta vedetele, chiar daca isi vor lasa si propria amprenta de originalitate. Vor incerca mereu sa socheze si sa atraga atentia. Le plac asimetriile si excentricitatile, deci nu sunt adeptii imbracamintii perfect armonioase. Culorile recomandate pentru a-si amplifica energiile sunt bleu-ciel, indigo, violet, galben deschis.

Spatii specifice    

Incaperile preferate in casa sunt camera de zi, camera de lucru, camera de oaspeti. Locuri prielnice: se simte bine in locuri moderne, luminate, spatioase, la expozitii auto, la targuri de calculatoare, la conferinte pe  teme stiintifice, targuri de inventii, la gara, la cinema, la aeroport, la farmacie, la scoala, pe platforme industriale, langa parlament, langa prefectura, langa sedii politice. Zone benefice: estul tarii, estul orasului, in camere cu ferestre spre est. Sa plaseze patul cu capul spre est.

Sunete specifice    

Muzica ritmata, moderna, electronica, computerizata, sunetul vantului, ciripitul pasarilor, sunetul instrumentelor de suflat, sunetul orgii, clopotei de vant.

Profesii potrivite:   

Aviatie, aeronautica, stiinta si tehnica, electronica, electrotehnica, automatica, informatica, internet, comunicatii moderne, telefonie, cai ferate, cai aeriene, mass-media, audio-vizual, cinema, publicistica, invatamant, chimie, fizica, marketing, genetica, asistenta sociala, astrologie, literatura SF, politica (organizatii internationale) asistent social (fundatii).


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la